Prisbelönad forskning – tänk om man kunde konservera känslan!

Kom hem inatt från Lissabon där jag deltagit i Edambas årsmöte. Edamba står för European Doctoral Programmes Association in Management and Business Administration. Det är alltså ett nätverk av handelshögskolor och universitet i Europa som har forskarutbildning i företagsekonomi.

Jag var inbjuden till årsmötet för att ta presentera min avhandling och ta emot första pris i Edamba Thesis Competition. Det har varit fantastiska dagar med umgänge med ett 40-tal professorer och mängder med intressanta diskussioner om forskning och hur man utbildar sig till forskare. Inser att möjligheterna och tillvägagångssättet skiljer sig mycket åt i olika länder.

Med mig hem har jag inbjudningar att presentera min forskning i Vilnius, Warzawa, Boston, Manchester och Stellenbosh (Sydafrika).

Den akademiska världen är ofta kritisk och det är inte ofta man får uppmuntran och beröm. Nu ska jag konservera känslan efter dessa dagar och ta fram den vid nästa seminarium eller konferens när det är okonstruktiv kritik eller revirpinkande!

http://www.flickr.com/photos/iscteiul/4963265233/in/set-72157624891383974/

http://www.edamba.eu/r/default.asp?iId=HEJFI

Lämna en kommentar

Filed under Gott och blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s